Ons proces

We werken ruwe gedachten uit tot unieke pronkstukken. Dat doen we door onze expertise als interieurarchitecten af te stemmen op uw visie.

 1. Kick Off! icoon

  Kick Off!

  De startfase van ons Creatief Proces!
  We bekijken uw budget en bespreken uitgebreid de criteria waaraan uw Interieur moet voldoen. De resultaten van deze ontmoeting worden gedetailleerd omschreven in een Designbrief, het document dat de basis zal worden van ons Ontwerp. Dit is de eerste stap van Idee tot Detail...

 2. Voorontwerp icoon

  Voorontwerp

  Het belangrijkste doel van deze fase is het bepalen en overeenstemmen van de algemene stijl en sfeer van het Interieurontwerp. Deze presentatie bestaat uit een verzameling van design inspiraties die een idee geven van de look en feel met voorbeeldprenten van inrichting, afwerking en kleurschema's. Aan de hand van ruwe 3D beelden verkrijgen we een visueel overzicht van het interieur waardoor we het ontwerp verder in detail kunnen bespreken.

 3. Concept Design icoon

  Concept Design

  Gebaseerd op uw feedback stellen we een volledig ontwerppakket samen. Dit Concept Design wordt u in geuren en kleuren gepresenteerd. We zorgen voor een gedetailleerde documentatie. Afhankelijk van het project zal deze bestaan uit grondplannen met aanduiding van interieurelementen en materialen, wanddoorsnedes, aanzichten en technische plannen met aanduiding van materialen en verlichting. Een realistische 3D-visualisatie geeft u uiteindelijk een volledig overzicht van het Interieurconcept.

 4. Design ontwikkeling icoon

  Design ontwikkeling

  Deze fase vormt het startsein van de eigenlijke realisatie van uw interieur en werkt volgens het sleutel-op-de-deur principe. In samenwerking met onze partners bieden wij totaaloplossingen aan voor de inrichting van uw interieur, waarbij Belleaux de volledige interieurinrichting zal coördineren en zo jouw woondromen realiseert. Dit allemaal zonder dat u er zelf van wakker hoeft te liggen!

Call to action icon

Op zoek naar een interieurarchitect?

Belleaux doet de nieuwste interieurtrends samenvloeien met uw noden als klant.